ÉRTÉKBECSLÉS, IT PARK CSERE, ÚJRAHASZNÁLAT

felvásárlás, selejtezés, ingyenes
adatmegsemmisítés, lecserélt
működőképes elektronikai
eszközök - számítógép, monitor,
laptop, mobiltelefon - felvásárlása

Ami munkahelyi környezetben már elavultnak számít és lecserélésre kerül, az gyakran még tökéletesen működik és más jellegű felhasználás esetén ahelyett, hogy hulladékká válna, újra használatra kerülhet. Amennyiben elektronikai eszköz parkjuk frissítésre kerül vagy az utóbbi években frissítették, de nem történt még meg a lecserélt eszközök elszállítása és ártalmatlanítása, kollegánk megállapodás szerint akár ingyenesen is felméri készletét, értékbecslést és igény esetén leltárt készít. Részben vagy egészben újra használható elektronikai hulladékaikat összetételtől függően, kedvező árakon felvásároljuk, igény esetén minősített szállítóként, „SZ” jeggyel elszállítjuk és gondoskodunk az újra használatba kerülésükről és a csak anyagukban menthető részek újrahasznosításáról. Az adatbiztonságra vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően járunk el és az adathordozók minden esetben fizikai megsemmisítésen esnek át, akár az Önök személyes jelenlétében.

Kérje Ingyenes Helyszíni Értékbecslésünket!

E-hulladékként felvásárolt elektronikai eszközök, a teljesség igénye nélkül:
• IT és telekommunikációs berendezések (számítógép, szerver, nyomtató, szünetmentes, telefonkészülék, fax, mobiltelefon).
• nagy háztartási gépek (pl. mosógép, hűtőgép, elektromos tűzhely, villanyboiler, stb.)
• kis háztartási gépek (pl. vasaló, hajszárító, konyhai robotgép, stb.)
• szórakoztató elektronikai berendezések (pl. televízió készülék, rádió, MP3 lejátszó, stb.)

Adatmegsemmisítés:
Kérésükre adathordozókon tárolt adatok megsemmisítését is vállaljuk, többszörös felülírással - hogy az eszköz még a későbbiekben használható legyen - vagy fizikai megsemmisítéssel, akár Cégük képviselőjének személyes jelenlétében.

Iskolai, munkahelyi vagy egyéb alkalmi és állandó gyűjtési akcióhoz konténert biztosítunk és az összegyűjtött elektronikai eszközöket kedvező áron felvásároljuk.

Működőképes elektronikai eszközök újra használatra bocsátásán túl, működésképtelen és elavult elektronikai cikkek valamint üres tonerek, patronok felvásárlásával és újrahasznosításával is foglalkozunk.
Ajánlatot kérek
KAPCSOLAT 

Hívjon minket (hétköznap 09:00-15:00)
Tel +36 1 782 1375
Mobil +36 30 628 1072  
www.nowaste.hu
nowaste@nowaste.hu

Hungary 1119 Budapest,
Fehérvári út 77/c.