ALAPÍTVÁNYI EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS CSR

Cégünk kiemelten fontos feladatának tartja, hogy a civil szervezetek működését segítse. Fő tevékenységünk mellett szeretnénk a lehető legtöbb helyen megmutatni, hogy az újrahasznosítási ágazat és a cégek együttműködéséből, szimbiózisából, hogyan lehet a társadalmi nevelés számára hasznos programokat finanszírozni, gyerekeken, rászorulókon segíteni, vagy állatmenhelyek munkáját könnyíteni különösebb anyagi ráfordítás nélkül.

A folyamat egyszerű: Önök ránk bízzák hulladékaik hasznosítását; mi az átvételkor megállapítjuk azok értékét ám ahelyett, hogy Önök nekünk számláznák az ellenértéket, mi a teljes összeget az Önök által meghatározott civil szervezethez juttatjuk el. Az ily módon felajánlott „hulladék” adománynak minősülhet melyről az érintett civil szervezet (például iskolai alapítvány) cégük részére adóigazolást állíthat ki, mellyel csökkenthetik adózási kötelezettségeiket.

Több alapítvánnyal már jelenleg is szerződéses kapcsolatban állunk, de ha Önök számunkra még ismeretlen szervezetet szeretnének támogatni, mi felvesszük velük a kapcsolatot és erre lehetőséget teremtünk.

Kis áldozattal sokat segíthetnek az állandó forráshiányban szenvedő szervezeteknek, miközben csökkenthetik cégük adminisztrációs feladatait és a hulladékok újrahasznosítóhoz juttatásával a környezeti terheket is.

Amennyiben kérdése volna, keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén. Bízunk benne, hogy cégüket nemsokára a felelős támogatók között köszönthetjük.

Iskolai, munkahelyi vagy egyéb alkalmi és állandó e-hulladék gyűjtési akcióhoz konténert biztosítunk és az összegyűjtött elektronikai eszközöket kedvező áron felvásároljuk.

Civil szervezetet képviselsz, amely tudna mit kezdeni a plusz forrással? Kérdezd meg támogatóidat nem ajánlanák e fel a szervezeteteknek e-hulladékaikat! A támogatóidtól elszállított és újrahasznosított e-hulladék értékét a támogatók felajánlása nyomán a szervezeteteknek juttatjuk el, ti pedig igény esetén adóigazolást adhattok ki róla nekik. 
Ajánlatot kérek
KAPCSOLAT 

Hívjon minket (hétköznap 09:00-15:00)
Tel +36 1 782 1375
Mobil +36 30 628 1072  
www.nowaste.hu
nowaste@nowaste.hu

Hungary 1119 Budapest,
Fehérvári út 77/c.